• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Laat je echte kleuren zien, zet die roze bril af!

Je kunt pas iets veranderen als je ziet hoe het nu is. En ik hoor je denken: dat klinkt aannemelijk, maar ik heb echt geen idee waar ik moet beginnen. Blijf zitten! Ik zal je helpen. Na het lezen van dit artikel heb je voldoende handvatten om een begin te maken.

Weg met die roze bril!
Om de echte rauwe realiteit onder ogen te zien, is moed nodig. Veel mensen zetten een roze bril op, hebben een excuus en blijven liever hangen in hun comfortzone. Er is atlijd wel een reden waarom het allemaal zo is gekomen..... Herken jij je hier stiekum een beetje in? Dat is niet gek: het is heel menselijk om ons milieu op deze manier als een soort logisch gevolg of warme deken voor onszelf in te richten. Kom je er verder mee? Nee. Voor verandering moet je die comfortabele deken van je af gooien!

Daarom lukt het niet om te veranderen
Verandering begint met het onderkennen van je werkelijke situatie. Neem een moment de tijd voor jezelf. En durf kleur te bekennen!

Zo ontdek je je eigen kleurenpalet
Zet jij je visie en creativiteit in of bepaal je de structuur en houd je de focus. Je hebt veel zelf in de hand, zeker als je je bewust bent van je eigen manier van handelen. Zowel voor jezelf inzicht en als voor de teamfocus!

Neem eerst even de tijd voor jezelf en denk aan de eerste kleur die bij je opkomt.

  • Wat zou je zelf willen veranderen of te weten willen komen?
  • Heb je weleens een kleurloos moment en wanneer is dat dan?

Wil je meer weten, zonder die 'roze bril'? Maak hier een afspraak voor een analyse over je eigen manier van handelen. Samen gaan we dan aan de slag om dé echte realiteit onder ogen te gaan zien. Je eigen unieke kleurijke drijfveren inzichtelijk te maken o.b.v gecertificeerde rapporten van Insights Motivation en indien gewenst brengen we met elkaar het unieke lijnen spel in je eigen handen in kaart. Graag tot ziens.