• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Glas halfvol of halfleeg?

Voor mij is alles mogelijk zolang je in jezelf gelooft. Ik geloof in de kracht van samenwerking om ondernemers te helpen groeien. Daarom heb ik mij aangesloten bij de ondernemers community ABSOLUUT WORKS. Voor, door en van ondernemers.

Simone stelt zich voor. @Simone Sombroek

Wie ben ik en wat zijn mijn bedrijfsactiviteiten?
Ik ben Simone Sombroek, 57 jaar en getrouwd met Michel. Samen hebben we twee kinderen, Joyce & Allard, beide samenwonend met hun partners.
Wij hebben het afgelopen jaar ons roer omgegooid en maken samen keuzes die beter bij onze droom passen. Dat heeft zijn oorsprong in 2002, toen Prof. Dr. Heinz ons vertelde over : Het glas dat halfvol of halfleeg is, wijze woorden. We leerden kijken naar wat wel mogelijk was en vonden onze weg hierin. Dit inzicht heeft ons ook afgelopen periode geholpen en samen hebben wij wederom onze grenzen verlegd.

Nu de ons opgelegde (COVID) beperkingen worden opgeheven, komt alles weer snel in beweging. Je bent autonoom, je hebt een bepaalde vrijheid en je legt de lat zelf steeds hoger. In die versnelde beweging van gedachten, handelingen en verwachtingen ben jij misschien op zoek naar zelfbewustzijn. Maar waar moet je beginnen? Ziek of gezond zijn is als zwart of wit, maar jij kunt echt zelf (weer) keuzes en kleur in je leven brengen. Je bepaalt zelf hoe je je voelt. Leer jezelf beter kennen en ervaar hoe jij met je mindset je geluk kunt bepalen. Neem het heft in handen! Ik kan het je van harte aanbevelen. Het team van mentoren, via ABSOLUUT WORKS staat voor je klaar en ik sluit mij graag bij ze aan. Ik ben betrokken en gedreven. Ik zet me graag in om mensen te inspireren en zelf in beweging te komen. Met My Motivation Insights, kleurprofielen verzorg ik teamsessies waarbij je jezelf en je team analyseert en meer zelfinzicht krijgt.

Waarom ben ik succesvol?
Ik ben in balans, sta midden in het leven, ben dankbaar en gelukkig. Is dat succesvol zijn? Voor mij wel.

Wat heb ik geleerd als ondernemer en van welke ervaringen kun jij leren?
Alles is mogelijk als je in jezelf gelooft. Vaak is het beter om dit in kleine overzichtelijk stappen te doen, op tijd begeleiding te zoeken en met de juiste focus keuzes te maken op basis van je doel(en).

Wat is mijn lijfspreuk?
Geloof in jezelf en kijk vooruit naar de mogelijkheden die er zijn! Je glas is al half vol. Hoever ben ik met het verwezenlijken van mijn droom? Ik ben trots op ons gezin en mijn zakelijke resultaten. En privé maken we samen onze zeildroom waar, we volgen de wind en genieten van het leven.

Meer weten van de groeiende community en onze doorgewinterde professionals die het ondernemerschap willen verrijken? Bel mij dan of Max Dwinger, oprichter van ABSOLUUT WORKS op 0629050022- max@absoluut.works. #ondernemerschap #mentoring #teamsessies #inbewegingkomen