• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Over mij

Over I love Colours

Ik ben Simone, de drijvende kracht achter I love Colours. Kleuren en handen zeggen veel over wie wij écht zijn, maken het onzichtbare, zichtbaar in gedrag. Je grenzen verleggen, kleur bekennen, meer veerkracht en inzicht ontwikkelen? Het is voor mijn een mooie inspirerende levensweg.  Het visualieren van de zeven kleur karakter elementen en onze handen is leerzaam en interessant voor iedereen. Via My Motivatie Insights kleurprofielen, A3 kaarten met woorden op de grond en onze handlijnen neem ik jullie mee in mijn verhaal. Dit werkt voor jou persoonlijk, maar ook voor je team.

 

Daarom begon ik met I love Colours

Je kunt alleen kleur bekennen als je je eigen leven en handelen durft te onderzoeken. Toen ik me daar bewust van werd, kwam ook het idee van I love Colours. Kleur bekennen heeft mij meer persoonlijk inzicht en natuurlijk ook meer kleur gegeven. Na ruim 30 jaar in het bedrijfsleven diverse management functies invulling te hebben gegeven, was het tijd voor I love Colours. Ik ben nu naast gediplomeerd handanalist ook trainer in My Motivation Insights kleur profielen. Ik ben gecertificeerd om de profielen te analyseren en adequaat terug te koppelen. Kleur bekennen. Durf jij het aan!

  

Bepaal je geluk

Alles om je heen lijkt sneller te moeten en gaan. Je bent autonoom, je hebt een bepaalde vrijheid en je legt de lat zelf steeds hoger. In die druk van gedachten, handelingen en verwachtingen ben jij op zoek naar zelfbewustzijn. Maar waar moet je beginnen? Ziek of gezond zijn is als zwart of wit, maar jij kunt echt zelf (weer) kleur in je leven brengen. Je bepaalt zelf hoe je je voelt. Leer jezelf beter kennen en ervaar hoe jij met je mindset je geluk kunt bepalen. Neem het heft in handen! Ik kan het je van harte aanbevelen. De helaas vaak pijnlijke energie van (voorouderlijke) trauma´s kun je doorbreken door trouw te blijven aan jezelf, (zelf) vertrouwen te (be)houden en met onvoorwaardelijk steun en liefde je volgende stap te zetten.  


Wat verwacht ik van jou (of je team)?

Ik hoef mensen niet te veranderen. Dat mag je zelf doen als je (of jullie) er aan toe bent (zijn)!  Natuurlijk gaan we je wel maximaal inspireren & motiveren om zélf in beweging te komen. Hoe je veranderproces eruitziet, is van allerlei factoren afhankelijk. Sta je open voor bewustwording en zelfontwikkeling? Dan komt het proces ook! Natuurlijk ga ik samen met jou op zoek naar je drijfveren, je talenten en het lijnenspel, van jou & je team, dat heb je altijd zelf in de hand!


Kleurrijke groet, Simone Sombroek
Blog´s over waardevolle momentjes voor jezelf: lees ze hier!