• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Projecten

Wij hebben aan verschillende projecten onze medewerking verleend.

In 2015, tijdens het Happinez Festival in Groenekan voor ca. 20 bezoekers de handen gelezen ´in een handomdraai´ in de stand van Ellen Duim. Een bijzonder leuke éénmalige ervaring, omdat ik mijn focus wilde leggen op het lijnenspel van onze kleurrijke drijfveren, via Insights Motivation Profielen & de TeamScan. Maar via het lijnenspel in je eigen handen is het zeker weten ook mogelijk om kleur te bekennen! Ze vertellen het verhaal van je leven, net als in een boek. Je moet t leren lezen.

 
Tijdens de Z-Battle van de Gemeente Zeist in 2016, een ideeën wedstrijd voor het beste, meest innovatieve idee was I love Colours met het Handreikingspel een van de inzenders. Een plan voor transparantie en verbinding tussen de mensen. Ligt dat voor de hand? Ja, met de 'kleurrijke handreiking' van I love Colours.

In het najaar, tijdens de weektegeneenzaamheid kwamen mensen via de Gemeente Zeist met elkaar ingesprek over wat eenzaamheid voor hun betekent en op welke manier je hierover in gesprek kunt gaan. Enkele afbeeldingen uit het Handreikingspel (totaal zijn er 200 afbeeldingen) waren hiervoor meegebracht. Wat mag iedereen van jou weten? Er kwamen interessante gespreken op gang tussen de aanwezige deelnemers.


De veelzijdige toepasbaarheid van de kaarten uit het Handreikingspel kwam ook naar voren tijdens een les over eenzaamheid in de klas. Groep 8 van de basisschool De Kameleon uit Den Dolder ging ermee aan de slag, kijk hier voor de sfeerimpressie in de klas. De jongens en meiden maakte er een handig ☺ werkstuk over.

Mijn ontmoeting met Erik Scherder op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Samen over kleuren 'in de hersenen' en onze Amygdala gesproken. Volgens mij staan de verschillende onderdelen in onze hersenen in nauwe verbinding met dit kleine amandelvormige onderdeel, die betrokken is bij onze emotionele (intense) herinneringen. Een indrukkend en inspirerend gesprek met een bevlogen man.

Workshops op locatie, zoals tijdens het Next Step Festival voor de School voor Coaching: Kleur bekennen, durf jij het aan? Of bij C.A.S.T. in Nieuwegein, waar ca. 200 aanwezig deelnemers in beweging kwamen: Colour your Day.


`Gelukkig zijn betekent niet dat alles volmaakt is.
Het betekent dat je leert & besluit om over de onvolkomenheden die op je pad zijn gekomen heen te kijken.'