• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Samenwerking

Er zijn meer ´wegen´ die passen bij het versterken van inzicht. Daarom werk ik in sessies, waar teamopitmalisatie, persoonlijke ontwikkeling, kwetsbaar durven zijn en veerkracht centraal staan, graag samen met mensen die jou of je team, op andere wijze in beweging krijgen. Samen Sterk, voor een optimaal blijvend resultaat.

 


Facilitator en partner bij My Motivation Insights, maakt gebruik van 7 kleurprofielen obv drijfveren, vanuit een wetenschappelijke basis. Gebaseerd op de theoriën van Graves, wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd door de UvA. De drijfveren en motivatieprofielen van My Motivation Insights geven inzicht in jezelf en anderen. Wordt actief ingezet bij teams, voor relaties en bij het maken van de juiste studiekeuze. What makes you tick? Voor een beetje positieve energie. This is who I Am. Kijk hier maar.


Via Springest, dé online opleidersverzamel plek, zijn mijn trainingen aangemeld.

De Normaalste Zaak.nl, de 99vanUtrecht. Samen bouwen aan een inclusieve samenleving, dát is toch De Normaalste Zaak. Sluit je ook aan en kijk op welke wijze jij het verschilt kunt maken. Inclusieve organisatie hebben een voorsprong en handelen kleurrijker. Een mooie documentaire #DoorDeOgenVan, hierover is hier te zien. 
Kijk naar de persoon en niet naar de beperking. Iedereen verdient het om een kans te krijgen 'kleur te bekennen' en  zelf vorm & inhoud te geven aan het leven.

Aangemeld bij de zakelijke bedrijvengids van Ondernemersvereniging Zeist.

Wij kunnen gebruik maken van de trainingruimte van MeanderOmnium en ondersteunen daarmee ook locale inititatieven om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken bij activiteiten. Mocht jij mensen kennen die eenzaam zijn of ervaren? Neem dan contact op met het signaalpunt eenzaamheid, via deze link. Bedankt.

Samen mensen wensen verbinden en organiseren.