• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Samenwerken in 1,5 meter samenleving

Hoe kleurt ons brein ons handelen in een 1,5 meter samenleving? Goede samenwerking met jezelf, vanuit verbondenheid is hierin de eerst stap. Zijn wie je bent of wilt zijn in plaats van ´erbij willen horen´ en je gedrag aanpassen. Voor mij heeft dat alles met #kleur bekennen: I love Colours te maken. Dan hoef je namelijk ook niet je ´shit´ af te reageren op anderen. Ga je in overleg en maak je, je handelen bespreekbaar.

Ik ben niet van het aanpassende soort, maar zoek wel mijn balans in het leven samen met mijn gezin en dierbare vrienden. In deze tijd extra waardevol en iets om dankbaar voor te zijn. Maar hoe blijf je in deze tijd, vanuit verbondenheid dicht bij jezelf? Voor mij was het in beweging zijn (wandelen) en vast houden aan een vaste week/dagstructuur een prettige manier, die ik nog steeds elke dag in de praktijk breng. 

Ondertussen zien we onze wereld veranderen, door Covid-19 kwam die 'even' tot stilstand, moment van #zelfreflectie? Het heeft meer tijd nodig om de gevoelens die nu actueel zijn in de 'onderstroom', de optelsom van individuele intenties, wensen en gedragingen, structuur te geven in de 'bovenstroom'. De #metoo#orangetheworld en #blacklivesmatter brengt mensen in beweging. Gelukkig worden deze signalen zichtbaar in onze samenleving, maar ze hebben nog steeds diepe wortels in de maatschappij. Om deze thema's beter zichtbaar en bespreekbaar te maken is moed, wederzijds respect en erkenning nodig. Mensen moeten kleur gaan bekennen, vanuit oprechte verbondenheid. Dicht bij zichzelf blijven en een 'positieve' verbinding zoeken, in onze nieuwe 1,5 meter samenleving. 

Hoe handel en beweeg jij in deze tijd? Op welke wijze kun jij van toegevoegde waarde zijn voor jezelf en straks voor je omgeving? Wat levert het op om daar nu mee aan de slag te gaan, zodat je straks goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Waar krijg jij energie van en kom je voor in beweging?

Er zijn online team-thuissessie die inzicht kunnen geven op de pijlers van jouw leven. Dit Coaching rapport, samengesteld op basis van twee kleurprofielen (persoonlijk en zakelijk) vormen jouw kleurrijke IK met persoonlijke handvatten om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Bij het Persoonlijke Profiel kijken we naar de drijfveren die je belangrijk vindt in je leven. Hierbij nemen we je hele leefomgeving mee, dus hoe je in algemene zin in het leven staat. We kijken bijvoorbeeld naar hoe je omgaat met vrienden, familie of je gezin. Dit Profiel ligt vaak wat dichter bij je eigen identiteit.

Met het Zakelijke Profiel kijken we vooral naar de drijfveren, zoals jij ze ervaart in je huidige werkomgeving. Dat kan hetzelfde zijn als je Persoonlijke Profiel, maar soms zien we ook verschillen. De werkomgeving is namelijk soms anders dan je persoonlijke omgeving en mensen nemen andere omgevingen soms ook anders waar. Je Zakelijke Profiel is vaak een aanpassing van jezelf, om je effectiever te maken in je huidige werkomgeving. In hoeverre ben jij 'een aanpassend soort'? 

Benieuwd? Neem hier contact op, dan gaan we daarmee aan de slag.