• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Persoonlijke Ontwikkeling en Team sessies

Krachtige - Team - sessie, vanaf 6 personen, prijzen zijn afhankelijk van aantal deelnemers. Het geeft inzicht in wie jij bent, zodat je daarmee ook je collega beter kunt inschatten. Met als resultaat, een optimale samenwerking en effectieve communicatie in je team, de Béste Teams zijn namelijk kleurrijk van samenstelling.

Business Boksen, Fysieke & Mentale training in één dag!

We slaan de handen in één, kom samen in beweging! Door gelijktijdig 'voelen, denken en doen' aan te bieden, leer je veel effectiever je eigen manier van handelen te analyseren. Activeer je DRIJFVEREN door inzicht te krijgen via My Motivation Insights Kleuren Profielen en de bijbehorende karakteristieke woorden. Daarmee komt het Brein & Lichaam op andere wijze in beweging. In Utrecht/ Zeist vinden de trainingen plaats bij Boksschool Sedney. Meer informatie? Lees het na in onze flyer.

Persoonlijk Leiderschap in een handomdraai

Ontdek de structuur van je eigen handelen? Persoonlijk leiderschap heb je zelf in de hand. Tijdens deze workshop gaan we de kleurentheorie met de uitkomsten van het gecertificeerde My Motivation Insights Drijfveren rapport combineren met onze eigen manier van handelen. Wat heb je zelf in de hand? Ontwikkel en herken je eigen veerkracht in een handomdraai. Ontdek de structuur van je handen en leer je eigen lijnenspel herkennen in een handomdraai. Koppelen we de theorie aan de praktijk, hier een korte impressie☺

Hand Analyse

Tijdens deze workshop, ga je samen in één dag(deel) je eigen handen analyseren. Naast de basislijnen, het verschil tussen onze linker en rechterhand, gaan we in op de huidpatronen in de hand. In tegenstelling tot de lijnen veranderen de huidpatronen niet. Vanaf onze geboorte zijn ze al zichtbaar en terug te vinden bij jezelf en je ouders.
Aantal deelnemers voor deze Handenparty: 5-12 personen per dagdeel. Voor een preview, klik hier.

Binnen mijn werkgebied van Zeist, reken ik geen kilometervergoeding, daarbuiten reken ik € 0,33* ct. p/km

*Wil je een factuur? Geen probleem, dan zijn de kosten excl. BTW, ivm administratiekosten.

Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Utrecht, je kunt ze hier downloaden.

Meer weten, neem contact op. Graag tot ziens.