• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Team Analyses bij I love Colours

Jezelf en je collega’s beter leren kennen om groepsamenstellingen te optimaliseren, zodat de onderlinge samenwerken en communicatie verbetert. Een teamsessie vanaf 6 personen, incompany. Jullie verschillende karaktereigenschappen bekennen kleur. En die kleuren leer je herkennen. Daarmee creëer je inzicht en begrip. Wat zijn jouw drijfveren? Durf jij kleur te bekennen? Succes hoeft daarbij niet ingewikkeld te zijn!

Grijp de kans om jezelf en je team echt te versterken, of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al jaren ervaring hebt. Wil jij steviger in je schoenen staan, effectiever leren communiceren en samenwerken? 

Team Analyses in één dag
Een Team Analyse voor direct effectieve communicatie en samenwerking! Elk teamlid heeft z'n eigen voorkeurs gedrag dat vaak onbewust wordt ingezet tijdens de samenwerking. Inzicht in ieders kleur/ karaktereigenschap in de manier van werken en communiceren, voorkomt conflicten en dus vertraging.

I love Colours Team Analyse levert het volgende op:
Inzicht in je eigen manier van handelen, rol van voorkeursgedrag wordt zichtbaar. Ook die van je collega's! Bewustwording van anderen. Het herkennen van voorkeursgedrag van andere levert begrip op waardoor er minder conflicten ontstaan. Verbetert de samenwerking.

De teamleden leren vanuit verschillende kleur/karakterelementen te overleggen, zodat ze beter met andere om kunnen gaan. Waardoor 'werk in uitvoering' beter op elkaar wordt afgestemd. En samengewerkt wordt aan gezamelijke doelen. Persoonlijkheids- en teamprofielen (optioneel). Je energie- & stressprofiel geeft inzicht waarom je op een bepaalde manier reageert. Via je energiebalans zie je op eenvoudige wijze wat je energie kost en oplevert! En aan de weergave in drijfveren kun je zien wat je verwerpingen zijn en waar je je aan irriteert.

In 7 stappen kleur bekennen, werkt als volgt:

1.Digitaal voorafgaand een I love Colours - My Motivation Insights - Drijfveren vragenlijst invullen (duurt ongeveer 20 minuten)

2. Team Analyse sessie inplannen daarin:
1. Uitleg over de 7 kleur karakter elementen ontvangen
2. Resultaten bespreken van alle teamleaden: wie zet welk kleur karakter in als manier van werken
3. Waar zit de kracht van dit team, wie is de aanjager of zet z'n rol als structuur-denker in
4. Waar moet dit team op letten tijdens de samenwerking
5. Team Kleuren Analyse in de praktijk, tijdens een goede of minder goede dag
6. Black Box teambuilding en communicatie, feedback oefeningen
7. Team Optimalisatie tips voor de Next Step.

Een krachtige en beproefde methode, waarin kleurbekennen centraal staat en teamoptimalisatie het uitgangspunt is. In één dag gaan we samen aan de slag. Gelijk een afspraak maken? 

 
Hand-out en My Motivation Insights Drijfveren rapport 
Iedere deelnemer ontvangt een informatief en uitdagend naslagwerk in de vorm van een hand-out, boekje en A3 werkblad en een persoonlijk kleurprofiel rapport, waarin de kleuren uit de persoonlijke analyse staan vermeld. Dit naslagwerk dient in het dagelijks leven als reminder aan de bijzondere ontdekkingen van de talenten.

Praktische informatie
Plaats: locatie in overleg, uw bedrijf of elders. 
Aantal personen: vanaf zes deelnemers
Tijdsduur: in overleg, vanaf één dagdeel, afhankelijk van de groepsgrootte