• Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer
  • Versterk je (team) inzicht! Durf jij het aan?... lees meer

Business Boksen, Fysieke & Mentale training

Eén dag, twee elementen. Het 'Business boksen teambuilding-event' is een unieke en inspirerende manier van teambuilding. Door de combinatie van mentale en fysieke elementen ontstaan nieuwe inzichten en kansen om het team in beweging te krijgen én te verbinden.

DEEL 1: GRENZEN VERLEGGEN EN KLEUR BEKENNEN
Tijdens het eerste deel van de dag gaat Simone Sombroek, gediplomeerd trainer in My Motivation Insights - kleuren profielen - Drijfveren, aan de slag met de persoonlijke kleur karakter elementen van de teamleden. Na het verkrijgen van inzicht in de manier van handelen van de teamleden, staan we stil bij de effecten van deze verschillen op het functioneren van individuen in het team.

Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Waarom is het met sommige mensen lastig samenwerken en loopt het met anderen juist op rolletjes? De antwoorden liggen vaak in het verschil in drijfveren. Die analyse van persoonlijke denkkracht combineren we met spierkracht.

DEEL 2: KOM IN BEWEGING TIJDENS BOKSCLINIC
Tijdens het tweede gedeelte van het programma zet Eugéne Sedney (voormalig Nederlands kampioen halfzwaar-gewicht), de teamleden letterlijk in beweging bij Boksschool Sedney. Centraal gelegen in regio Utrecht aan de Johan van Oldenbarneveltlaan in Zeist (gratis parkeren).

Trek de bokshandschoenen aan, kom uit je comfortzone en stap in de ring en ontdek de verschillende aspecten van de bokssport in een sportieve boksclinic. In ruim een uur leren de verschillende teamleden incasseren, grenzen stellen, het reactievermogen vergroten en welk effect eigen houding en gedrag heeft op anderen. Aan het eind van de dag vindt een evaluatie plaats met tips hoe de onderlinge samenwerking kan worden verbeterd. 

Bij I love Colours vinden we die combinatie belangrijk, want daardoor ontstaan er onverwachte inzichten en nieuwe kansen. Juíst op de werkvloer! We inspireren mensen, krijgen ze op andere wijze in beweging en verbinding met zichzelf. Met een ondernemende instelling creëren we meerwaarde voor onze deelnemers. Denk aan een Kick-Off tijdens een (veranderings) traject bij jou op de werkvloer. 

Business Boksen als teambuilding is maatwerk, samen gaan we voor het beste resultaat. Grote groepen, speciale wensen of op loacatie een boksring laten plaatsen? In overleg is veel mogelijk, we bespreken het graag met u.